Triobet saaliliigas lähevad vastamisi liidrid, mängus ka viimane play-off koht

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall. Pilt on illustratiivne.
Saalijalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Triobet saalijalgpalliliigas peetakse nädalavahetusel mitmeid põnevusmatše. Reedel lähevad Kristiine Spordihallis vastamisi tabeli kaks paremat, päev hiljem toimub Kiilis ääretult tähtis kohtumine viimase play-off koha heitluses.

Reedel kell 19:30 võõrustab seni vaid võite tunnistanud ning põhiturniiri võidu kindlustanud SK Augur Enemat Triobet saaliliiga tabeli teist meeskonda, Nõmme BSC Olybeti. Kui Nõmme võistkond peaks Kristiines punkte kaotama, on see hea uudis mitmekordsele Eesti meistrile FC Anžile, kes on tabelis hetkel kolmas. Anži alistas läinud voorus just Nõmme meeskonna ning jääb neist kõigest punktiga maha. Poolfinaali tagavad aga koha põhiturniiri kaks paremat. Anži kohtub laupäeval kell 19:30 Viimsi Kooli Spordikompleksis tabeli viimase, Tartu JK Maksimumiga.

Kolm vooru enne lõppu on ääretult tihe seis ka tabeli alumises pooles. Möödunud voorus tõusis tabelis kuuendale ehk viimasele play-off kohale Tallinna FC Ararat TTÜ, kes võõrustab laupäeval kell 20:00 Kiili Spordihoones Narva United FC-d. Piirilinna meeskond on hetkel tabelis seitsmes ning kaotab Araratile vaid punktiga.

Laupäeval kell 19:00 kõlab avavile Sillamäe Spordikompleksis, kui kohalik Dina võõrustab võrdsete meeskondade heitluses Tallinna FC Cosmost. Väljakuperemehed on hetkel tabelis 16 punktiga neljandal kohal, Cosmos on teeninud punkti vähem ning asetseb viiendal tabelireal.

Triobet saaliliiga tabel:

1. Augur Enemat 33 punkti

2. BSC Olybet 22

3. FC Anži 21

4. SJK Dina 16

5. FC Cosmos 15

6. Ararat TTÜ 10

7. Narva United 9

8. JK Maksimum 0

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles