Vangerdus F1 sarjas: Magnussen on napsamas põhisõitja kohta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

Taanlane Kevin Magnussen võib sel hooajal istuda vormel-1 sarja masina rooli, sest portaali Motorsport.com väitel võib ta endale saada seni Pastor Maldonadole mõeldud koha.

Renault meeskond on varasemalt väitnud, et sel aastal sõidavad nende eest Jolyon Palmer ning Pastor Maldonado, kui nüüd on olukorraga hästi kursis olevad allikad väitnud, et Maldonado šansid Renault' masina rooli istuda on viimastel päevadel oluliselt kahanenud. Olukorra põhjuseks on probleemid sponsorrahadega - Venetsueela sõitjat on alati toetanud kütusefirma PDVSA, kuid nüüd on hakanud maksed hilinema.

Magnussen sai F1 sarjas põhisõitjana osaleda ka 2014. aastal, kuid aasta lõpus teatas McLaren, et 2015. aasta hooajal võtab taanlase koha üle kogenud Fernando Alonso. Magnusseni rolliks jäi varu- ja testisõitja positsioon, kuid mullu oktoobris teatas McLaren, et nad ei vaja enam tema teeneid ja nii on Magnusseni tulevik vormel-1 sarjas olnud lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles