Anu Ennok aitas koduklubi eurosarjas kaheksa parema hulka

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennoki
Anu Ennoki Foto: Peeter Langovits

Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil mängiv Šveitsi naiskond Pfeffingeni Sm'Aesch pääses Anu Ennoki suure panuse abil kaheksa parema hulka. Võõrsil peetud avamängus võitis Pfeffingen 3:2 tulemusega Kohila Võrkpalliklubi konkurentsist lülitanud Iisraeli võistkonna Kfar Saba Hapoeli ja oli parem ka koduväljakul peetud korduskohtumises.

Ligi 900 silmapaari ees peetud kordusmängus tegi Anu Ennokvõõrustajate poolel kaasa kogu kohtumise, panustades 3:1 (-22, 14, 21, 23) võitu 13 punkti. Rünnakul sisuliselt pidurdamatu olnud eestlanna realiseeris kaheksateistkümnest tõstest 11 (61%) ja lisas 2 serviässa. Pallingu vastuvõtul suure koormuse saanud Ennok võttis 77st vastaste servist vastu koguni 47 ja näitas seejuures korralikku 47 protsendilist täpsust. Iisraelis kogunes Ennoki arvele 14 punkti, vahendab Volley.ee.

«Rahul võib olla terve võistkonnaga, sest edasipääs sai tagatud. Iisraelis toimunud mängus lasime 2:0 eduseisust 3:0 võidu ise käest, aga kodus oli meiepoolt korralik mäng,» sõnas Ennok. «Hapoel oli tugev vastane - väga hea sidemängija ja kohalik temporündaja, lisaks veel üks hea nurgaründaja Brasiiliast.» 

Veerandfinaalis läheb Pfeffingeni esindus kokku Türgi võistkonna Trabzoni Idman Ocagiga. Esmalt mängitakse Šveitsis ja seejärel kohtutakse uuesti Türgis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles