Mengel sai Moskvas viienda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Karateka Lauri Mengel osales Moskvas rahvusvahelisel karatevõistlusel ja saavutas raskekaalus 5. koha.

Kutsetega võistlusel osalesid karatekad Hispaaniast, Prantsusmaalt, Serbiast, Iraanist, Horvaatiast, Türgist, Saksamaalt, Iisraelist, Aserbaidžaanist, Valgevenest, Eestist, Ukrainast, Kasahstanist, Gruusiast, Usbekistanist, Moldovast ja Venemaalt.

«Ma polegi end sel hooajal veel nii hästi tundnud kui praegu,» tunnistas Mengel, kes sai avaringis lisaajal jagu Hispaania karatekast, ent kaotas siis Venemaa koondislasele, kes jõudis õnneks finaali ja nii sai ka eestlane võistlust jätkata.

Lohutusringis alistas Mengel esmalt samuti venelase, kuid pidi seejärel tunnistama tänavustel maailmameistrivõistlustel pronksmedali võitnud aserbaidžaanlase Shahin Atamovi 3:1 paremust. «Tegelikult oleksin võinud ka võita,» arutles 5. koha saanud Mengel. «Aga natuke ikka vastase nimi maksis, kohtunik tegi paar kaheldavat otsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles