Lepad viskasid Hispaanias 4 väravat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Lepp (esiplaanil).
Marius Lepp (esiplaanil). Foto: Iruni Bidasoa

Marius ja Risto Lepa koduklubi Iruni Bidasoa kaotas Hispaania käsipallimeistrivõistluste esiliigas võõrsil Cangase Frigirificos Morrazole 30:37 (17:16).

«Mitmendat kohtumist järjest mängime esimese poolaja suurepäraselt, kuid teisel poolajal vajub meie kaitse ära ning vastased laovad meie värava palle täis,» lausus Risto Lepp. «Viimasel ajal on suurimaks probleemiks just kaitse – meil napib peale Mariuse tugevaid, pikakasvulisi ja agressiivseid kaitsemängijaid. Peatreener on juba vihjanud, et hea meelega näeks meiega liitumas üht keskkaitsjat. Rünnaku pärast pole põhjust kurta. Väravad jaotuvad ühtlaselt ning minu ja Mariuse koostööga võib rahul olla.»

Mõlemad Lepad viskasid 4 väravat. Marius Lepp rassis terve mängu kaitses ja lisaks 35 minutit rünnakul. Risto Lepp tegutses kohtumise vältel ainult rünnakul.

Kolmanda järjestikuse kaotuse saanud ning kümne mänguga 7 punkti kogunud Bidasoa asub 16 klubi seas 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles