Flora alustab hooajaks ettevalmistumist detsembri keskel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad koos karikaga.
Flora mängijad koos karikaga. Foto: Pille Raadik

Lõppenud hooajal Eesti meistriks kroonitud FC Flora jalgpallimeeskond alustab ettevalmistumist uueks hooajaks 13. detsembril, esialgses võistkonna nimekirjas on 29 mängijat.

Lisaks palluritele duubelmeeskonna ridadest alustavad teiste seas hooajaks valmistumist ka eelmisel hooajal Viljandi Tuleviku värve kaitsnud Elvis Liivamägi, Karl-Eerik Luigend ja Karol Mets ning FC Kuressaare eest mänginud Sander Laht.

Esmakordselt saab FC Florat mängimas näha taas juba lõppeva aasta 29. ja 30. detsembril, mil võistkond osaleb traditsioonilisel aastalõputurniiril. Uude aastasse on planeeritud mäng Liivimaa karikale Riia Skonto vastu, osalemine St. Peterburgis toimuval Kubok Sodružestval ja Seinäjokis korraldataval KOMIA II turniiril.

Nimekamatest vastastest saab FC Flora meeskond võimeid võrrelda Rootsi klubide Djurgarden IF-i ning Stockholmi AIK-ga, kes mõlemad on oma maa meistritiitli pea kohale tõstnud 11 korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles