Beckham üritab koos prints Williami ja peaministriga Inglismaale MMi tuua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham enne Zürichisse lendamist.
David Beckham enne Zürichisse lendamist. Foto: SCANPIX

Suurbritannia peaminister David Cameron teatas, et ta on kindel, et neil õnnestub 2018. aasta jalgpalli MM tuua Inglismaale.

Peaminister lendas koos David Beckhamiga Heathrow lennujaamast Zürichisse, et enne neljapäevast hääletust veel teha võimalikult palju lobitööd, kirjutab Daily Mail.

«Arvan, et meil on siin korralik meeskond – prints William, David Beckham ja mina – ning me üritame tuua 2018. aasta MMi Inglismaale,» sõnas Cameron.

FIFA teatab neljapäeval 2018. ja 2022. aasta MMi korraldajad, Inglismaa kandideerib teatavasti 2018. aasta MMi korraldajaks.

«Britid suhtuvad kirglikult jalgpalli ja me suudaksime kokku panna suurepärase turniiri. Meil oleksid staadionid rahvast täis ja meil on kõik vajalik olemas, et asjad töötaksid õlitatult. Anname järgnevatel päevadel endast 110%, et MMi Inglismaale tuua,» lisas Cameron.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles