Miami Heati tähtmängijad pole peatreeneriga rahul

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami tähtmängijad Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Pildile on mahtunud ka meeskonna keskmängija Joel Anthony (paremal).
Miami tähtmängijad Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Pildile on mahtunud ka meeskonna keskmängija Joel Anthony (paremal). Foto: SCANPIX

ESPNi teatel pole korvpalliliiga NBA meeskonna Miami Heati mängijad rahul peatreeneri Erik Spoelstraga ning kahtlevad tema võimetes neid korralikult juhendada.

ESPNi allika väitel leiavad mängijad, et Spoelstra ei lase neil olla nemad ise ning lisaks kahtlevad nad treeneri rünnakustrateegiates.

Väidetavalt kutsus Heati treener ühel hiljutisel treeningul LeBron Jamesi endaga vestlema ning andis mängumehele teada, et ta peaks töösse tõsisemalt suhtuma.

Kui kohtumise ajal Dallas Mavericksi vastu põrkasid James ja Spoelstra omavahel kokku ning tundus, et tegemist võis olla Jamesi poolt tahtliku teoga, siis seda pole kumbki mees tunnistanud. «Juhuslik kokkupõrge,» kirjeldas James juhtunut.

Kui Heat on alustanud hooaega tagasihoidlikult, siis viimases mängus alistati koduväljakul 105:94 Washington Wizards. Selle kohtumise eel vestlesid James ja Spoelstra omavahel pool tundi ning arutasid sel ajal erinevaid ründestrateegiaid ning üritasid leida ühist keelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles