Eesti jalgpallikohtunikud teenindasid Euroopa liiga mängu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Hannes Kaasik.
Kohtunik Hannes Kaasik. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti jalgpallikohtunikud teenindasid eile UEFA Euroopa Liiga mängu taanlaste Odense ja Hispaania klubi Getafe vahel. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga, seejuures lõi Taani klubi viigivärava viimasel minutil.

Mängu peakohtunik oli Hannes Kaasik, abikohtunikud Marko Leevand ja Jaanus Mutli, neljas kohtunik Jaan Roos ning täiendavad abikohtunikud Sten Kaldma ja Eiko Saar.

Tänasel Euroopa Liiga kohtumisel Moskva CSKA - Lausanne täidab UEFA delegaadi ülesandeid Targo Kaldoja, kes oli delegaadiks ka 27. oktoobrist kuni 1. novembrini Küprosel toimunud U-17 EM-valikturniiril.

Teisele Eestist määratud UEFA delegaadile Oleg Harlamovile usaldati 7. detsembril toimuv UEFA Meistrite Liiga kohtumine Bremeni Werder - Milano Inter. Lisaks tegutses Harlamov delegaadina 25.-30. oktoobrini Ungaris toimunud U-19 EM-valikturniiril ja A-koondiste EM-valikmängul Kasahstan - Belgia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles