Kas Margus Hunt pääseb NFLi?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (nr. 92)
Margus Hunt (nr. 92) Foto: www.flickr.com

Eestlane Margus Hunt on tõusnud USA üliõpilaste ameerika jalgpalli liiga klubi SMU Mustangsi üheks võtmemängijaks. Postimees.ee küsib, kas praegu paralleelselt kettaheitega tegelev Hunt võib tulevikus profiliigasse NFL tõusta.

Õpingute rahastamise eesmärgil Southern Methodist University's ameerika jalgpalliga alustanud Hundi tähelend on olnud võimas. 

Eelmisel hooajal blokimeistrina nime teinud Hunt on sel hooajal küll vähem vastaste lööke blokeerinud, kuid samas on ta vastaseid rohkem maha hakanud niitma. Treenerid ütlesid juba eelmisel aastal, et Hunt võib NFLi jõuda ja tegelikult arvas Hunt seda ka ise.

CBS Sports on Hunti ennustanud ka 2013. aasta NFLi drafti ning Hunt  on öelnud, et kui tuleks pakkumine profiliigast, lõpetaks ta kettaheitega.

Avalda arvamust: kas Margus Hunt jõuab ameerika jalgpalli profiliigasse NFL? Kas sina näed Hunti meelsamini ameerika jalgpalluri või kettaheitjana?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles