Austraalia loodab supermodelli abiga jalgpalli MMi korraldusõigust saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elle Macpherson
Elle Macpherson Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) valib täna nii 2018. kui ka 2022. aasta jalgpalli MM-finaalturniiri korraldajamaa. 12 aasta pärast peetavat finaalturniiri võõrustada sooviv Austraalia loodab korraldusõigust saada supermodelli Elle Macphersoni abiga, mäletatavasti tuli 2006. aasta MMi korraldajamaa valimisel Saksamaale kasuks supermodelli Claudia Schifferi kaasamine.

2022. aasta MM-finaalturniiri korraldusõigust taotlevad lisaks Austraaliale veel Lõuna-Korea, Katar, USA ja Jaapan. Austraalia oli neist esimene, kes FIFA 22 komisjoniliikme ees oma presentatsiooniga esines, vahendab Reuters.

Ettekandega esines Austraalia jalgpalliliidu esimees Frank Lowy, pärast presentatsiooni lõppu tuli lavale ka Macpherson.

«See on minu esimene auhind, teine auhind oleks 2022. aasta MMi korraldusõigus,» sõnas Lowy Macphersoni kätt pigistades.

Saksamaa teenis 2006. aasta MMi korraldusõiguse Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Inglismaa ees, arvatakse, et seda suuresti just tänu Schifferi kaasamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles