Kas uus kallim andis Arbetile tiivad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo mängumees Gregor Arbet.
BC Kalev/Cramo mängumees Gregor Arbet. Foto: Peeter Langovits

BC Kalev/Cramo korvpallur Gregor Arbet (27) tähistas hiljuti oma armastatu, aasta noorema Ly Sihtiga esimest edukat kooseluaastat.

«Meid seob tugev sõprus ja armastus. Ly on naiselik naine, asjalik oma töös ning hea perenaine kodus,» räägib Arbet intervjuus Kroonikale. «Ta on minu parim sõber ja toetaja. Me pakume teineteisele head seltskonda, mistõttu oma argised õhtud veedame tihti kodus. Võimalusel ka reisime ning külastame oma sõpru.»

Arbet ja parfüümiäris tegutsev Ly olid enne, kui neist sai paar, juba pool aastat ühiste sõprade kaudu tuttavad ning trehvasid tihti samadel üritustel, kuni saabuski äratundmine, et neil on teineteise vastu sõprusest suuremad tunded.

Arbeti seltskonnas on varemgi kauneid naisi figureerinud — tema eksarmastatu on eksmiss Laura Kõrgemäe pärast keda seostati Arbetit ka endise tantsutähe Kerttu Tänavaga.

Kas uus kallim on Arbetile tiivad andnud, saate näha juba täna, kui Kalev/Cramo võõrustab Idaliiga raames Ukraina klubi Mariupoli Azovmaši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles