Galerii: Atletico jäi üheksakesi ja kaotas eduseisust Barcelonale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas alistas Barcelona liidrite kohtumises koduväljakul 2:1 Madridi Atletico, ehkki jäi kiirelt kaotusseisu. Atletico lõpetas mängu üheksakesi, sest punase kaardi said nii Filipe Luis kui ka Diego Godin.

Skoori avas juba 10. minutil Koke, viies Atletico võõral väljakul juhtima. 30. minutil vastas aga Lionel Messi ning 38. minutil oli täpne Barcelona ründaja Luis Suarez. Atletico seis läks eriti raskeks avapoolaja eelviimasel minutil, kui äärekaitsja Filipe Luis tegi keskjoone juures ohtliku vea Messi vastu ja nägi punast kaarti.

65. minutil jäi Atletico platsile juba üheksakesi, sest teise kollase kaardi sai Diego Godin. Rohkem väravaid mängus ei löödud ning 2:1 võit tähendab, et Barcelona jätkab 51 punktiga tabeli esikohal. Seejuures on neil konkurentidest üks mäng vähem peetud. Atletico on 48 punktiga teine, 44 punktiga kolmandal kohal olev Madridi Real peab oma 22. vooru kohtumise homme koduväljakul Espanyoliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles