Suur galerii: Arsenal, Man City ja Tottenham karikasarjas ei vääratanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa karikasarja 4. ringi kohtumised suuri üllatusi kaasa ei toonud, sest nii Tottenham Hotspur, Londoni Arsenal kui ka Manchester City võtsid kindlalt oma.

Tottenham oli võõrsil 4:1 parem Colchesterist, kaks väravat lõi Nacer Chadli ning ühe lisasid Eric Dier ja Tom Carroll. Colchesteri auvärav sündis Spursi kaitsja Ben Daviese jalast. Manchester City alistas samuti võõrsil 4:0 kõrgliiga punase laterna Aston Villa, kübaratriki sai kirja City noor ründaja Kelechi Iheanacho. Külaliste neljanda värava lõi Raheem Sterling.

Arsenal oli kodus tänu Calum Chambersi ja Alexis Sanchezi tabamustele 2:1 üle Burnleyst, külaliste värava lõi Sam Vokes. Kõrgliigaklubide omavahelises mõõduvõtus alistas Crystal Palace tänu Wilfried Zaha väravale 1:0 Stoke City. Bournemouth keeras viimase paarikümne minutiga kaotusseisu Portsmouthi vastu 2:1 võiduks, Watford sai Odion Oghalo 89. minuti väravast võõrsil 1:0 jagu Nottingham Forestist. 

West Brom peab edasipääsu tagamiseks pidama kordusmängu, sest kodus tehti Peterborough’ga 2:2 viik. Teist mängu vajavad ka Liverpool ja West Ham, kes tegid Anfieldil ilmetu väravateta viigi.

Ülejäänud mängud

  • Bolton – Leeds 1:2
  • Bury – Hull City 1:3
  • Oxford United – Blackburn 0:3
  • Reading – Walsall 4:0
  • Shrewsbury – Sheffield Wednesday 3:2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles