Sõber: Frier tegi need asjad ära, mida temalt ootasin

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Frier.
Howard Frier. Foto: Margus Ansu / Postimees

Howard Frieri liitumine Rakvere Tarva korvpallimeeskonnaga ei toonud mullusele hõbedameeskonnale edu – eile jäädi kodus alla TTÜ/Kalevile.


Kogu kohtumise tagaajaja osas olnud Tarval oli lõpu eel võimalus võit endale võtta, kuid 30 punkti visanud Joosep Pokla eksis otsustaval rünnakul. Tarvast ei päästnud seegi, et TTÜ pallurid tabasid viimastel sekunditel kuuest vabaviskest vaid ühe.

«Kõigil põhimeestel polnud täna parim päev. Näiteks Renato Lindmetsa ja Viljar Veski panus jäi tagasihoidlikuks,» tõdes Tarva peatreener Andres Sõber. «Midagi hullu pole – näiteks Pokla mängu üle on mul väga hea meel. Frier tegi ka need asjad ära, mida temalt ootasin.»

«Hea mäng. Kõik platsil käinud mehed tegutsesid korralikult,» kiitis TTÜ peatreener Üllar Kerde. Kõige rohkem oli põhjust rahuloluks Valmo Kriisa üle, kes panustas võidu heaks 22 punkti ja 11 söötu.   

Eile ajas TTÜ läbi kanadalasest tagamehe Casey Archibaldita, kes peab veel vähemalt nädalapäevad palliplatsilt eemale jääma. «Archibaldi hüppeliigese sidemetes on väike rebend. Paranemiseks vajab ta jalg rahu,» selgitas Kerde. «Loodame, et ta saab aidata meid järgmisel pühapäeval võõrsil Dolphinsi vastu.»

Korvpall

Eesti meistriliiga

Rakvere Tarvas – TTÜ/Kalev 81:83 (Pokla 30, Saage 15 – Kriisa 22, Makke 17)
Valga CKE Inkasso – Rock 70:99 (Oja 20, Tagamets 16 – Eziukwu 20, Eicfuss 16)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles