Rahvaliiga meeskond jõudis saalijalgpalli karikavõistlustel poolfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Saalijalgpalli karikavõistlustel peeti pühapäeval esimene veerandfinaal, kus Rahvaliiga meeskond FC Elifert alistas II liigas palliva Kohtla-Järve FC Torsida 7:5 ja jõudis nelja parema sekka.

Narva meeskond läks kohtumist juba avaminutil Sergei Grigorjevi tabamusest juhtima, kuid Nikolay Khvalov viigistas seisu vaid poolteist minutit hiljem. Seejärel olid Eliferti ridades täpsed Juri Ude ja Aleksandr Pavlov, kuid avapoolaja teine pool kuulus Kohtla-Järve meeskonnale. FC Torsida lõi seitsme minutiga kolm väravat ning läks vaheajale 4:3 eduseisus.

Teisel poolajal viigistas Maxim Naganov seisu 4:4-le ning paar minutit hiljem eemaldati mängust Kohtla-Järve mees Irek Dolgonossov. 36. minuti esimestel sekunditel lõi oma teise tabamuse Grigorjev, kuid Eliferti eduseis kestis vaid 13 sekundit, mil oma kolmanda värava lõi Khvalov.

Lõpuminutitel olid kindlamad külalised Narvast. Naganov lõi veel kaks väravat ning Elifert pääses nelja parema sekka.

Homme lähevad karikavõistluste veerandfinaalis vastamisi Narva United – SJK Tartu Ravens, kolmapäeval Augur Enemat – FC Cosmos ning neljapäeval Maccabi – FC Cosmos II.

Poolfinaalpaarid loositakse Eesti Jalgpalli Liidus reedel kell 11:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles