2002. aasta maailmameister Rivaldo üritas Meistrite liigas edasipääsu osta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivaldo (paremal) Olympiakose särgis.
Rivaldo (paremal) Olympiakose särgis. Foto: SCANPIX

Jalgpalli 2002. aasta maailmameister Rivaldo tunnistas, et ta pakkus kuus aastat tagasi Deportivo La Coruna mängijale raha, et Hispaania klubi aitaks Pireuse Olympiakosel Meistrite liigas 16 parema hulka pääseda.

Meistrite liiga hooajal 2004/2005 oli A-alagrupi seis enne viimast vooru selline: Olympiakos 10 punkti, Monaco 9, Liverpool 7 ja Deportivo 2. Viimases voorus kohtus Liverpool Olympiakosega ning edasipääsulootused minetanud Deportivo Monacoga, vahendab Soccernet.ee.

«Kuna ma olin Deportivos mänginud, helistasin ma ühele sealsele mängijale ja ütlesin, et mu meeskond pakub neile raha, et nad alistaksid Monaco,» avaldas Rivaldo Lancenet´le.

Viimases voorus võitis Olympiakos Rivaldo väravast Liverpooli vastu avapoolaja, kuid Liverpool, kellel oli teisel kolmveerandtunnil vaja edasipääsuks kolm väravat lüüa, sai oma ülesandega hakkama. Kreeka klubi ei päästnud ka Deportivo, kes kaotas samal ajal Monacole 0:5. Liverpool tuli tol hooajal lõpuks ka Meistrite Liiga võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles