Visnapuu: pidime riskima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Neljanda veerandaja alguses 17-punktilisse kaotusseisu jäänud Tartu Rocki korvpallimeeskond, pidi EuroChallenge sarja kohtumises Lugano alistamiseks leidma kiire ja tõhusa nipi.

«Pidime võtma neljandal veerandajal riske ja need õigustasid,» sõnas Rocki peatreener Indrek Visnapuu pärast lisaajal saadud magusat võitu. «Maa-ala kaitse sundis vastast oma rünnaku rütmi muutma ja see tekitas neis ebakindlust.»

Maa-ala kaitse kasutamises nägi võtit ka Rocki üks liidreid Janar Talts. Olukorras, kus vastane tabab kolmeseid kõrge protsendiga, on maa-ala kaitse kasutamine seotud suure riskiga, ent seisu parandamiseks tuligi midagi eriliselt muuta.

Rocki grusiinist mängujuht Giorgi Tsintsadze märkis ka olulisi vaheltlõikeid ja tabavaid kolmeseid. «Tegelikult pole Lugano ju hirmus kõva meeskond, alguses viskasid nad lihtsalt oma hullud visked sisse. Samas pidi meie mäng ükskord ometigi paranema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles