Korvpalli meistriliiga jõuab taas ETV ekraanile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall. BC Kalev/Cramo.
Korvpall. BC Kalev/Cramo. Foto: scanpix.ee

Korvpalliliidu peasekretär Karel Loide ja ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg allkirjastasid täna lepingu, mille alusel näitab ETV alates poolfinaalidest kõiki korvpalli Eesti meistriliiga mänge, vahendab Basket.ee.

Lepingu alusel saavad korvpallisõbrad ETV vahendusel kevadel nautida 17 tähtsamat meistriliiga play-off'i kohtumist.

«Eesti korvpalli meistrivõistluste mängud on tagasi ETV ekraanil ja sellest võib ainult rõõmu tunda – eestlastele meeldib korvpalli vaadata. Kavas on ära näidata mõlemad poolfinaalseeriad, kus maksimaalne mängude arv võib kokku tulla 10, lisaks veel kuni 7 finaalmängu,» rääkis ERRi sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer.

Kokku näeb tänavu teleekraanilt kohalike klubide osavõtul toimuvaid korvpallilahinguid kahes telekanalis. Viasat Sport Baltic kannab kokku üle 40 Balti liiga kohtumise, ETV toob vaatajateni 10 Ühisliiga ja kuni 17 meistriliiga kohtumist.

Balti liiga ja Ühisliiga kohtumised täidavad teleekraanid sügis-talvel, kohaliku liiga kulminatsioon vallutab ekraanid kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles