Mandri alustab hooaega Argentinas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Ag2r

Järgmisel aastal Endura Racingu värve kaitsma asuv jalgrattur Rene Mandri teeb uue hooaja avastardi 17.-23. jaanuarini Argentinas toimuval Tour de San Luisi velotuuril.

Tänavu võitis mitmepäevasõidu Liquigase meeskonda kuuluv itaallane Vincenzo Nibali. ProTouri meeskondi on võistlusele oodata ka seekord – üheks osalejaks on kindlasti Mandri endine leivaandja Ag2r, kirjutab rattaprofid.com.

«Võtan seda tuuri kui head hooaja ettevalmistust ja põhivormi üritan timmida ikkagi kevadisteks sõitudeks Euroopas,» rääkis Mandri, kelle sõnul on hooajaks ettevalmistus sujunud plaanipäraselt. «St. Etienneäi kliima lubab kolme kuni viie tunni pikkuseid treeninguid teha,» rääkis ta.

Eestisse saabub Mandri 19. detsembril, et jõulud lähedastega veeta ning juba 26. kuupäeval põrutab ta Prantsusmaale tagasi. 5. jaanuaril algab Endura Racingul laager Hispaanias Gironas, kus ratturid saavad kätte ka uued LOOK rattad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles