Andy Schleck nimetati Luksemburgi aasta sportlaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Schleck.
Andy Schleck. Foto: SCANPIX

Jalgrattur Andy Schleck tunnistati teist aastat järjest Luksemburgi aasta sportlaseks. Schleck sai Tour de France’il teise koha ja võib tõusta üldvõitjaks, kui hispaanlane Alberto Contador peaks keelatud ainete tarvitamises süüdi mõistetama.

Schleck kandis Touril kuus päeva liidrisärki, võitis kaks etappi ja pälvis kolmandat aastat järjest parima noorratturi auhinna. 477 häält kogunud Andy Schleckile järgnesid tema ratturist vend Fränk Schleck (247) ja ujuja Laurent Carnol (182).

Luksemburgis on viimasel kaheksal aastal tunnistatud parimaks sportlaseks rattur. 2006. hooajal võitis hääletuse Fränk Schleck ja viis korda on edukaimaks kerkinud Kim Kirchen.

Tänavu Saxo Banki ridadesse kuulunud ja tuleval hooajal uues Luksemburgi meeskonnas, mille nime pole veel avalikustatud, sõitma hakkavad Schleckid ei saanud eile Mondorfis peetud pidulikust sündmusest osa võtta, sest viibisid koos uue tööandjaga Šveitsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles