Manchester Unitedi jalgpalluri kodus arreteeriti narkodiiler

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi jalgpallur Anderson.
Manchester Unitedi jalgpallur Anderson. Foto: AP / Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi brasiillasest palluri Andersoni kodus arreteeriti kurikuulus narkodiiler.

Politsei rõhutas siiski, et 20-aastast Andersoni milleski kuritegelikus ei kahtlustata ning uurimine teda ei puuduta, vahendab goal.com.

Arvatakse, et narkodiiler Richard Alex da Silva Martins, hüüdnimega Gigi on Andersoni sõber või tuttav ning ta vahetati Andersoni Brasiilia kodus Porto Alegres.

Brasiilia politsei on härra Gigi tegevust uurinud juba ligi aasta aega, kuid leitud pole ühtki tõendit, et Anderson asjaga seotud oleks. «Uurimine Andersoni ei puuduta,» kinnitas ministeeriumi esindaja Ricardo Herbstrich ajalehele Zero Hora. «Meie andmetel on ta lihtsalt diileri sõber ning võib-olla ta ei teagi, et sõber on kurjategija.»

Andersoni agent Paulo Tonietto juhtunut kommenteerida ei soovinud. «Võin öelda vaid seda, et nii Anderson kui ükskõik, milline teine inimene võib sõbrustada, kellega tahab, kuid ühegi kuriteoga ta seotud ei ole,» ütles Tonietto. «Anderson on professionaalne sportlane, õige pea annab ta intsidendile ka omapoolse selgituse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles