Kanepi kaotusest: ei midagi üllatavat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Kui tavaolukorras võiks Kaia Kanepi kaotust Margit Rüütlile pidada parajaks šokiks, siis Eesti esitennisisti praeguses olukorras kindlasti mitte.

Lugematul hulgal tagantkäe lõikelööke teinud ja neil ka ridamisi eksinud Kanepi alistus kodusel Mastersil Margit Rüütlile 4:6, 5:7, kirjutab Õhtuleht.

«Ei midagi liiga üllatavat. Olen Margiti vastu ka kahe käega raskeid lahinguid pidanud – mõni ime siis, et ühe käega kaotan,» tõdes vasaku käe küünarluu vigastusest taastuv Kanepi.

Rüütel ütles küll viisakalt, et ei kipu võitu üle tähtsustama, ometi säras ta pärast hinnalise skalbi võtmist kui jõulupuu.

Täna peetakse naiste viimased kohtumised, kui kell 12 lähevad vastamisi Kanepi ja siiani ainult võite tunnistanud Eesti tennise tulevikulootus Anett Kontaveit ning Rüütel ja seni võiduta Anett Schutting, siis selgub ka turniiri võitja. Meeste finaalis lähevad vastamisi Eesti esinumber Jürgen Zopp ja Daniil Proskura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles