Toivo Asmer: Marko võistlemine GP2-sarjas oli viga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer
Marko Asmer Foto: Liis Treimann

Marko Asmeri isa Toivo ütles intervjuus Vikeraadiole, et poja võistlemine sel hooajal GP2-sarjas oli viga, vahendab ERR Sport.

«Markol ei ole kindlasti kehvemat hooaega olnud, kui see,» ütles Toivo Asmer ja lisas, et põhjusi on palju.

Marko Asmer liitus sarjaga poole pealt ning ülejäänud sõitjatel olid juba läbi ettevalmistus ja mitmed testiperioodid. «Teisalt oli aru saada, et BMW soovis näha Markot võistlusrajal, aga niiviisi sinna GP2-sarja minek oli vale.» 

«Kui ei saa testida, siis auto ei ole seades, poole tunniga [enne võistlust] oli nii palju tegemist, et saaks rajaga tutvuda ja siis tuli kohe kvalifikatsioon ja võidusõit.»

Toivo Asmer lisas, et päris palju oli tehnilisi probleeme. «Kõik, mis juhtuma pidi, see ka juhtus.» Samas ütles ta, et BMW Sauberi testitiim on Marko tööga ülimalt rahul. 

Eesti edukaima vormelipiloodi isa ei osanud öelda, mis saab poja tegemistest järgmisel hooajal. Üsna ebatõenäoline on pääs mõne tiimi põhisõitjaks, samuti on kahtlane sellisel kujul BMW Sauberi testisõitjana jätkamine.

«Asi hakkab liikuma siis, kui põhisõitjate osas on on rulett pöörelnud. Kõigepealt oodatakse ära Fernando Alonso otsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles