Eesti naiskond kaotas teatesõidus liidritele ringiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Sille Annuk

Eesti naiskond kaotas laskesuusatamise MK-etapil Hochfilzenis 4 x 6 km teatesõidus liidritele ringiga ega saanud võistlust lõpuni sõita.

Pärast viimast lasketiiru võeti liidritele rohkem kui ringiga kaotanud riigid rajalt maha, kokku oli neid koguni üheksa – lisaks Eestile veel ka Kasahstan, Tšehhi, Bulgaaria, Austria, Jaapan, Hiina, Lõuna-Korea ja Suurbritannia. Eesti oli sel hetkel 20 naiskonna seas 16. kohal, seega teenis Eesti rahvuste karika arvestuses ka 16. koha punktid. Nimelt kehtib sellest hooajast reegel, et kui võitja on finišis, siis kedagi enam uuele ringile ei lasta.

Sisuliselt kadusid Eesti võimalused juba esimeses vahetuses, sest Kadri Lehtla kasutas ära kõik kuus varupadrunit, kuid pidi siiski käima ka kolmel trahviringil. Sirli Hanni käis ühel trahviringil ja kasutas kolm varupadrunit, Kristel Viigipuu kasutas nelja varupadrunit ning ankrunaine Eveli Saue kaht varupadrunit.

Esikoha sai täna Saksamaa nelik Ukraina ja Norra ees.

Tulemused:

1. Saksamaa (Kathrin Hitzer, Magdalena Neuner, Sabrina Buchholz, Andrea Henkel) 1:16.22,5 (0+9)

2. Ukraina (Oksana Hvostenko, Olena Pidrušina, Vita Semerenko, Valj Semerenko) +59,1 (0+8)

3. Norra (Synnøve Solemdal, Ann Kristin Flatland, Fanny Horn, Tora Berger) +1.08,4 (0+9)

...

16. Eesti (Kadri Lehtla, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu, Eveli Saue) 4+15

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles