Süüdistus: Rousey treener on petis, idioot ja egomaniakk

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey
Ronda Rousey Foto: SCANPIX

Maailma parimaks naissoost MMA-võitlejaks peetav Ronda Rosey alistus eelimsel aastal üllatuslikult Holly Holmile. Rousey ema AnnMaria DeMars süüdistab tütre kaotuses tema treenerit Edmond Tarverdyan.

DeMarsi arvates on Tarverdyan valetanud oma mineviku kohta ja tegelikult pole mehe CV pooltki nii tugev kui väidetakse. «Ronda treenis koos idioodi ja petisega. Ma oleksin šokis, kui selguks, et sellel mehel üldse mingi MMA taust on. Olen teda korra võitlemas näinud ja siis läks ta vastamisi sportlasega, kellel oli 6 võitu ja 20 kaotust. Ta võitis kohtunike otsusega võitlejat, kes oli niivõrd palju kaotanud,» kritiseeris DeMar.

Ta jätkas: «Ronda peab sellest egomaniakist vabanema. Üksinda tegutsedes võidaks Ronda kõiki sellel planeedil olevaid konkurente. Olen kurb, kuid saan aru, et täiskasvanuks saades tehaksegi vahel vigu. Loodetavasti ta õpib oma vigadest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles