Eesti korvpallurile obaduse andnud lätlasele määrati mängukeeld

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jurijs Aleksejevs.
Jurijs Aleksejevs. Foto: Rein Säinas

Eesti Korvpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsuse järgi jätab lätlane Jurijs Aleksejevs (Valga-Valka) eelmises Eesti meistrivõistluste kohtumises toimunud intsidendi tõttu, kus tema löögist kukkus väljakule Martin Paasoja (AVIS Rapla), ühe mängu vahele. Rahalist karistust klubile komisjon kohaseks ei pidanud.

Sama intsidendiga seoses taotles Valga-Valka meeskond oma seletsukirjas Paasoja väidetava teesklemise tõttu mängutulemuse tühistamist ja kordusmängu pidamist. EKLi üldjuhendi peatüki 11.2. kohaselt tuleb sellised kaebused esitada liiga peakohtunikule samas peatükis sätestatud menetluskorda järgides.

Mängust eemaldamine tähendab, et Aleksejevs ei tohi osaleda mängus ega viibida võistkonna pingil järgmiseses BC Valga-Valka/Maks&Moorits peetaval Eesti meistrivõistluste mängul. Lätlasel tuleb seega vahele jätta meeskonna tänane kohtumine Pärnu Sadamaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles