12-aastane Eesti tennisist jõudis tugeval noorteturniiril finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Toomas Huik

USAs Miamis peetaval tugeval noorteturniiril American Cup on Kenneth Raisma teinud kuni 12-aastaste poiste turniiril hea esituse ning jõudnud 64 mängijaga põhiturniiril finaali.

Läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud Raisma läks juba teises ringis kokku teist asetust omanud Michael Mmohiga ning suutis võita 7:6 (5) 6:0, vahendab tennis.ee.

Järgmine raskem mängu tuli Raismal pidada veerandfinaalis, kus ta alistas viienda paigutusega Yunseong Chungi 4:6 6:1 10:7.

Eile peetud poolfinaalis alistas Raisma 3. asetatud rootslase Mikael Ymeri 7:5 7:5 ning tagas endale pääsu finaali, mis peetakse täna. Finaalis läheb Raisma vastamisi mullusel Orange Bowlil kuni 12-aastaste poiste seas esikoha saanud korealase Chanyeong Oh’iga.

Raisma jõudis koos Kristjan Tammega finaali ka paarismängus, kus neid ootab finaalis kolmanda asetusega Korea paar Chanyeong Oh – Minseob Lim.

Lisaks Raismale osalesid samal turniiril eestlastest veel Tamm, Artur Erik Lindmaa, Martin Randpere ning Mattias ja Kristofer Siimar. Neist Lindmaa ja Tamm läbisid valikturniiri ning võitsid ringi ka põhitabelis.

Eesti kuni 12-aastastest tüdrukutest võttis osa Valeria Gorlatš, kes võitis samuti ühe ringi põhitabelis.

Kuni 14-aastaste tüdrukute turniiril väärib kindlasti ära märkimist Tatjana Vorobjova, kes võitis üksikmängus kaks ringi ning kaotas 16 hulgas, kuid jäi koos Valentini Grammatikopouluga võitmatuks paarismänguturniiril. Finaalis alistati vastased tulemusega 8:6.

Järgmisena ootab Eesti mängijaid ees üks mainekamaid noorteturniire Orange Bowl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles