Muhu saarele plaanitakse suurt tennisekompleksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Busch
Rene Busch Foto: Liis Treimann

Endine meeste tennise Eesti esireket ja Eesti tennisenaiskonna ekskapten Rene Busch plaanib kuni 10 miljoni krooni eest rajada Muhu saarele klubihoone ja viie väljakuga tennisekompleksi.

«Mõtted on suured, et oma Haaberstis asuvale tennisekoolile teha Muhu saarele suvebaas,» sõnas Rene Busch, kirjutas Meie Maa.

Tema sõnul on praegu kahel talle Muhus kuuluval krundil juba rajatud kolm liiva- ning üks asfaldi- ja üks muruväljak, kuid need vajaksid kaasajastamist.

Muhu vallavolikogu kavatseb 15. detsembril arutada Buschile kuuluva MTÜ Spordiklubi TC 2000 avaldust Muhu vallas Tamse külas Staadioni ja Krundi maaüksuse detailplaneeringu algatamist.

Projekti realiseerimiseks on kavas taotleda euroraha ja kokku läheks kompleks ideaalvariandis maksma kuni 10 miljonit krooni, mille eest tehtaks korda olemasolevad viis tenniseväljakut, korv- ja jalgpalliväljak, rajatakse klubihoone, 200 meetri pikkune jooksustaadion, kommunikatsioonid ja juurdepääsuteed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles