Piltuudis: Rapla leidis Kuusmaaga tülli läinud Artinole kiirelt asendaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Rapla Avise korvpallimeeskond palkas klubist lahkunud ameeriklase William Artino asemele 25-aastase hollandlase Thomas van der Marsi.

2.08 pikk Van der Mars õppis aastatel 2011-2015 USAs Portlandi kolledžis Pilotsi nimelise meeskonna ridades ja andis end üles ka mulluses NBA noormängijate draftis, kuid ei osutunud valituks. Viimati mängis ta Kreekas Kavala klubis, kuhu kuulus paari aasta eest ka Gregor Arbet.

Enne teisipäevast mängu Kalev/Cramoga otsustasid AVIS Rapla korvpallimeeskond ja William Artino, et lõpetavad osapoolte kokkuleppel koostöö. Mänedžer Jaak Karp tunnistas, et Artino ja klubi vahel oli mitmeid eriarvamusi, kuid päästikuks sai läinud nädalavahetusel toimunud intsident, kus Artino sõneles mängu ajal peatreener Aivar Kuusmaaga.

Artino osales Rapla eest tänavu 31 ametlikus kohtumises. Eesti meistrivõistlustel jäi tema saagiks 15 mängu, kus ta kogus keskmiselt 13,5 punkti, 9,3 lauapalli ja 1,3 korvisöötu. Balti liigas sai ta 12 mänguga kirja keskmiselt 14,6 punkti, 8,8 lauapalli ja 1,4 resultatiivset söötu. Neljas karikamängus olid näitajad 20 punkti, 11,8 lauapalli ja 1,3 korvisöötu.

Tutvustame: Thomas van der Mars on Raplas #RaplaKorvpall󾟖 󾮗Täname head partnerit FIFAA-d, kes meid alati varustusega ülikiirelt aitavad! #Aitäh

Posted by Rapla korvpallimeeskond on Friday, February 5, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles