Alkoholi tarvitanud Giorgi Tsintsadze tabati autoroolist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Peeter Langovits

Postimees.ee andmetel juhtus ööl vastu 12. detsembrit Tartus Kalevi ja Soola tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus sõiduauto Nissan, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega Giorgi Tsintsadze, sõitis vastu posti.

Postimehe allikate kohaselt oli avarii teinud sõiduauto roolis 1986. aastal sündinud korvpalliklubi Tartu Rock tagamängija Giorgi Tsintsadze ja väidetavalt oli mees alkoholi tarbimise tunnustega.

Klubi Tartu Rock juht Andres Liinat ütles Postimees.ee’le, et ta on teadlik, et alkoholi tarvitanud Giorgi Tsintsadze tabati autoroolist. Liiklusõnnetuse kohta tal praegu infot polnud.

Liinat lisas, et juhtunud hakatakse arutama siis, kui klubi on tagasi mängult Bulgaarias, kus täna kohtutakse Lukoil Academicuga.

«Info tuli meile sisemise infoliini pidi – tema ise andis teada,» sõnas Liinat.

Tartu Ülikooli / Rocki meeskonna mänedžer Meelis Pastak ütles Postimees.ee’le, et Giorgi Tsintsadze osaleb kindlasti kohtumises Bulgaaria klubi vastu, sest antud juhtum pole mänguga kuidagi seotud. Millal ja kas toimunut arutama hakatakse, ei soostunud ta kommenteerima.

Liinat ei soovinud samuti oletada, kuidas ja kas üldse Tsintsadzet karistataks, sest informatsiooni juhtunu kohta on veel liiga vähe.

«Saime sellest teada vahetult enne ärasõitu, ei olnud võimalik selgitusi saada,» sõnas ta. «Kuid kasvõi üksikute faktide kohaselt on taunitav juhtum.»

Liinat märkis ka, et karistused selliste korrarikkumiste kohta on üldiselt kirjas mängija lepingus, kuid ta ei osanud öelda, mis Tsintsadze lepingus täpselt paika on pandud.

Politsei pressiesindaja ütles Postimees.ee’le vaid, et selline avarii on registreeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles