Himki mäng lagunes Kreekas, Real kaotas Laboral Kutxale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgios Printezis.
Georgios Printezis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai F-vahegrupis kolmanda võidu Pireuse Olympiakos, alistades kodusaalis 89:77 Moskva oblasti Himki. Seejuures veedeti suurem osa mängust tagaajaja osas.

Himki võitis poolaja viie punktiga, juhtis kolmanda veerandaja keskel veel 56:44, kuid Olympiakos tuli Daniel Hacketti, Georgios Printezise ja Darius Johnson-Odomi vedamisel järele, tegi viimase 14 minutiga 42:15 (!) spurdi ning võitis lõpuks kindlalt. Euroliigas karjääri resultatiivseima mängu teinud Printezis viskas 30 punkti ja võttis 9 lauapalli.

Hackett ja Vassilis Spanoulis kogusid mõlemad 14 punkti, viimane andis lisaks ka kuus korvisöötu. Othello Hunteri arvele jäi 10 punkti ja 10 lauapalli. Himkile tõi Tyrese Rice 14 punkti ja andis 8 korvisöötu, James Augustine lisas 13 ja Sergei Monja 12 punkti. Himki sai nelja võidu kõrvale teise kaotuse, Olympiakosel on tabelis kolm võitu ja kolm kaotust.

Sama saldo on kuue mängu järel ka Real Madridil, kes sai oma kolmanda kaotuse koduselt konkurendilt Vitoria Laboral Kutxalt. Võõrsil mänginud Laboral Kutxa oli Realist parem 77:68, Fabian Causeur tõi võitjatele 15 ning Jaka Lakovic 13 punkti. Ioannis Bourousise arvele jäi lisaks 7 punktile ka 14 lauapalli. 26 kaugviskest kodusaalis vaid kuus tabanud Reali parim oli 18 punktiga Sergio Rodriguez.

E-grupis oli Fenerbahce Türgi klubide duellis 77:73 parem Anadolu Efesist. Ekpe Udoh ja Bogdan Bogdanovic viskasid mõlemad 15 punkti, Melit Mahmütoglu lisas 14 punkti. Efesi parimad olid samuti 15 punktiga Cedi Osman ja Dario Šaric. Fenerbahce jätkab kahe vahegrupi peale ainsana täisedu ehk kuue võiduga, Efesil on kolm võitu ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles