44-aastane Vuelta võitja jätkab profikarjääri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Horner.
Chris Horner. Foto: SCANPIX

2013. aastal Vuelta üldvõidu pälvinud Chris Horneri profikarjäär on viimastel hooaegadel rippunud juuksekarva otsas, sest tiimid pole näidanud üles suurt initsiatiivi soliidses eas ratturihärrat värvata, vahendab Spordipartner.ee.

Nüüd aga jäi Lupus Racing Teami rattur Jure Kocjan vahele EPO tarvitamisega – sloveeni 2012. aastal võetud proovi analüüsiti uuesti – ja tema asemele oli vaja uut meest. Kuna vabu rattureid napib, jõuti kokkuleppele Horneriga. Horner pidas läbirääkimisi ka oma mulluse tööandja Airgas-Safewayga (nüüd Team Illuminate), kuid kõnelused venisid, sest Hornerit kimbutas bakteriaalne kopsupõletik, mis sundis tegema antibiootikumikuuri.

Hornerit on kahel viimasel aastal kimbutanud kopsuprobleemid, kuid sellest hoolimata sai ta mullu Utah' tuuril viienda, Aserbaidžaani tuuril neljanda ja Gila tuuril üheksanda koha, näidates, et USA veteransportlases on veel sisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles