Kolme kanepikasvandust pidanud vabavõitleja pandi vangi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlos Vemola (esiplaanil) vastase haardes.
Karlos Vemola (esiplaanil) vastase haardes. Foto: SCANPIX

Vabavõitleja Karlos «Terminaator» Vemola peab järgmise aasta trellide taga veetma, sest ta mõisteti Inglismaal süüdi kolme kanepikasvanduse pidamises.

International Business Times vahendab, et Vemola rajas koos sugulaste Terrance Bymani ja Linda Sharpiga ning endise elukaaslase Sarah Sharpiga Inglismaal Hertfordshire’is kolm salajast kanepikasvandust. Politsei leidis farmidesse korraldatud reidide käigus 18 200 naela väärtuses kanepit. Võimude väitel jõudis Vemola seni oma illegaalse äriga teenida küllaltki vähe, vaid 6500 naela. Byman ja Linda Sharp said üheksa kuu pikkuse vanglakaristuse, Sarah Sharp pääses tingimisi karistusega.

Kanepikasvatuste peale sattus politsei seejuures juhuslikult, uurides ühe farmi asukohas toime pandud vargust. Nagu kohtus selgus, oli Vemola hakanud kanepit kasutama selleks, et leevendada MMA-karjääri jooksul saadud vigastustest põhjustatud valusid. 30-aastane tšehh pidas karjääri jooksul UFC liigas kuus matši, võites neist kaks ja kaotades neli. Pärast UFCst lahkumist on ta võitnud oma kaheksast matšist seitse, ent kaotas viimati Londonis avaraundis Jack Hermanssonile. Kokku on Vemolal 2008. aastal alanud profikarjääri jooksul kirjas 16 võitu ja viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles