Peaproovi läbinud Lõuna-Korea olümpiarajad said sportlastelt kõvasti kiita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kjetil Jansrud.
Kjetil Jansrud. Foto: SCANPIX

Kahe aasta pärast Lõuna-Koreas PyeongChangis toimuvate taliolümpiamängude mäesuusarajad võõrustasid esmakordselt maailma tippe, kui seal peeti meeste kiirlaskumise MK-etapp. Sõitjad kiitsid rajaitsed üksmeelselt heaks.

«Esmamulje jätmiseks ei saa kunagi teist võimalust. Ja PyeongChang pani kümnesse. Siin tuleb fantastiline võistlus,» kirjutas kiirlaskumise võitnud norralane Kjetil Jansrud enne võistlust edu otsekui ette aimates Instagramis.

Jansrud edestas itaallast Dominik Parist 0,20 sekundiga ja ameeriklast Steven Nymanit 0,41 sekundiga. MK-sarja üldarvestuses on liider ikka Marcel Hirscher, teisel kohal on norralane Aksel Lund Svindal ja kolmas slaalomispetsialist Henrik Kristoffersen. Jansrud on neljandal kohal.

Kiirlaskumise arvestuses on jätkuvalt veel liider Svindal, ent tema hooaeg on praeguseks vigastuse tõttu juba lõppenud. Fill on teisel ja Jansrud kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles