Läbi ehmatuse ühtse jõuna MMile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sai otsustavas kohtumises Taanist jagu 7:2.
Eesti sai otsustavas kohtumises Taanist jagu 7:2. Foto: Eero Vabamägi

Eesti meeste saalihoki koondis hõikas enne maailmameistrivõistluste valikmänge välja selge sihi: jõuda MMile. Kodus peetud turniiri võib lugeda õnnestunuks nii tulemuse kui ka rohkearvulise publiku poolest: TTÜ spordihoone oli saalihokihuvilisi pungil täis, Eesti sai kolm võitu ning täitis eesmärgi, kuigi üle tuli elada ka ärev hetk.

Otse pääseb detsembris Riias toimuvale MM-finaalturniirile iga alagrupi kaks paremat, lisaks kaks paremat kolmanda koha omanikku.

Hollandist sai Eesti jagu 9:1 ja Austriast 9:2. Kolmas vastane oli eeldatavalt Eestiga enam-vähem samal tasemel olev Taani ja nii oli juba enne laupäevast mängu selge, et see saab edasipääsu osas kaalukeeleks. Mängueelsel soojendusel tabas meeskonda aga suur ehmatus, sest vigastada sai esiväravavaht Marek Õige. Nii pidi teda asendama Siim Stokkeby.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles