Avalda arvamust: kuidas peaks TÜ/Rock Tsintsadzet karistama?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Peeter Langovits

Alkoholijoobes olles autoõnnetuse teinud TÜ/Rocki võõrleegionär Giorgi Tsintsadze saatus pole veel teada. TÜ/Rocki esindajad pole teatanud, kuidas nad grusiini karistavad. Mida Sina arvad - millist karistust Tsintsadze väärib? Kas ta tuleks klubist minema saata ja tema asemele mõni säravam mängumees võtta? Või piisaks ka rahatrahvist? Või ehk vääriks ta veelgi leebemat karistust?

Tänases Postimehe artiklis selgitas peatreener Indrek Visnapuu karistusteemat järgmiselt:

«Hooaja alguses panime meeskonnasiseselt selliste juhtumite kohta asjad paika ja leppisime karistused kokku. Kuna tegemist on meeskonnasisese kokkuleppega, ei saa ma sellest avalikult rääkida,» selgitas ta. «Samas ma ei tea, mida mõtleb klubi juhtkond. Mina pole tööandja ega kuulu sellesse otsustajate ringi.»

Eesti ja lähiriikide klubides on leegionärid varemgi sarnastesse pahandustesse sattunud. Näiteks kaks hooaega tagasi Kalev/Cramos pallinud Nate Fox tabati autoroolist samuti ebakainena.

Vallandamiseni pole aga ühelgi juhul veel mindud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles