Nädalavahetusel selgub hokikoondise tegelik sisu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondise üks liidreid Robert Rooba mullu novembris Tallinnas peetud taliolümpiamängude valikturniiril.
Eesti jäähokikoondise üks liidreid Robert Rooba mullu novembris Tallinnas peetud taliolümpiamängude valikturniiril. Foto: Erik Prozes

Talve hakul tuuseldas Eesti jäähokikoondis olümpiamängude valiksarja esimeses ringis vastaseid nii, nagu ise tahtis. Võiduga kaasnes pääs järgmisele tasemele, kus eestlased muutuvad ilmselgetest favoriitidest ise autsaideriteks. Võitluseta ei kavatseta siiski alla anda ning eesmärgiks on seatud vähemalt üks võit. 

«Olgem realistid, MMi tugevamas grupis mängivat Ungarit võita on meil ilmselt väga keeruline, kuid edasi…» sõnas jäähokiliidu president Rauno Parras. Edasi tulevad MMi 1. divisjoni A-grupi üks kindlamaid meeskondi Poola ja sarnaselt Eestiga 1. divisjoni B-grupis mängiv Leedu. Tõsi, Eesti on viimastel aastatel pendeldanud 2. divisjoni vahet, Leedu aga kuulunud oma seltskonna medalinõudlejate hulka.

Eesti koondis kogunes Ungari pealinnas Budapestis esmaspäeval. Õhtul tehti esimene harjutuskord, eile ja täna treenitakse kaks korda päevas. Homme kolitakse üle võistluse ametlikku hotelli ja proovida saab ka võistlusareeni jääd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles