Politsei alustas Tsintsadze suhtes väärteomenetlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Sille Annuk

Politsei pressiesindaja sõnul alustati korvpalliklubi Tartu Rock tagamängija Giorgi Tsintsadze suhtes väärteomenetlust, mis käsitleb varalist kahju põhjustanud liiklusõnnetuse tekitamist.

Kui Tsintsadze süü tõendatakse, siis mootorsõiduki- või trammijuhi poolt liiklusnõuete rikkumise eest, kui sellega on tekitatud varaline kahju või inimesele ettevaatamatusest tervisekahjustus, - karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut (kuni 18 000 krooni) või arestiga.

Postimees kirjutas eile, et Tsintsadze sõitis Tartus Kalevi ja Soola tänava ristmikul vastu posti ja politsei tuvastas, et mees oli tarvitanud alkoholi, kuigi näit jäi alla kriminaalvastutuse piiri.

Klubi Tartu Rock juht Andres Liinat ütles Postimees.ee’le, et ta on teadlik, et alkoholi tarvitanud Giorgi Tsintsadze tabati autoroolist. Liinat ei soovinud samuti oletada, kuidas ja kas üldse Tsintsadzet karistataks, sest informatsiooni juhtunu kohta on veel liiga vähe.

«Kuid kasvõi üksikute faktide kohaselt on taunitav juhtum,» sõnas ta.

Ro­cki peatreener Indrek Visnapuu ei leidnud hoolealuse käitumisele vähimatki õigustust.

«Sportlase selline tegevus on taunitav ja pole mingil juhul aktsepteeritav,» lausus Visnapuu. «Giorgi just hakkas tegema platsil neid liigutusi, mida oleme oodanud. Väga kahju, et sellisel hetkel vedas ta meeskonda alt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles