Noorem Gasol murdis jala, vanem pääses Tähtede mängule

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol (vasakul) ja Marc Gasol.
Pau Gasol (vasakul) ja Marc Gasol. Foto: SCANPIX

Viimase aja ilmselt edukaim korvpallipere sai eile õhtul ühe halva ja ühe hea uudise: Marc Gasolil tuvastati jalaluumurd, tema vanem vend Pau pääses aga kuuendat korda NBA Tähtede mängule.

31-aastane Memphis Grizzliese tugisammas Marc Gasol vigastas paremat jalga esmaspäevases mängus Portland Trail Blazersiga, aga eilsed uuringud kinnitasid, et tegu on lausa jalaluumurruga. Kuigi Grizzlies pole ametlikult öelnud, kui kauaks Gasol platsi kõrvale peab jääma, siis halvemal juhul on klubihooaeg tema jaoks lõppenud.

35-aastane Chicago Bullsi keskmängija Pau Gasol asendab Tähtede mängul idakonverentsi tiimis klubikaaslast Jimmy Butlerit, kes peab põlvevenituse tõttu järgmised kolm-neli nädalat kohtumisi kõrvalt vaatama. Gasoli näitajad on sel hooajal olnud keskmiselt 17 punkti, 10,9 lauapalli, 3,3 resultatiivset söötu ja 2 blokeeritud viset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles