Anu Ennoki koduklubi Türgi võistkonnale hambaid näidata ei suutnud

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Tairo Lutter / Postimees

Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil mängiva Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch pidi kahemängulise veerandfinaalseeria avavaatuses leppima kindla kaotusega, kui üheski geimis 16 punktini ei jõutud.

1200 silmapaari ees peetud vastasseisus tegi Anu Ennok võõrustajate poolel kaasa kogu kohtumise, kogudes 0:3 (-15, -14, -15) kaotusmängus viis punkti. Ennok realiseeris kaheksateistkümnest tõstest neli (22%) ja lisas ühe serviässa, vahendab Volley.ee.

Blokipunkte seekord Eesti koondislase arvele ei märgitud. Pallingu vastuvõtul suure koormuse saanud ja 71-st vastase servist koguni 36 vastu võtnud eestlanna näitas seejuures 44-protsendilist täpsust.

«Oli teada, et vastane on teisest klassist kui kolm eelmist võistkond. Üldiselt võib öelda, et tegime halva mängu ja serviriskid, mis võtsime, ei tasunud end ära. Tegime palju omavigu ja sealt tuli ka suur punktivahe. Vastane ei eksind sisuliselt milleski,» võttis kohtumise kokku Ennok.

Korduskohtumine Türgi võistkonna Trabzoni Idman Ocagi vastu on kavas kahe nädala pärast vastase koduväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles