Kaljuga liitus Eesti koondises 24 mängu pidanud kaitsja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Sidorenkov (nr. 23).
Andrei Sidorenkov (nr. 23). Foto: Liis Treimann

Nõmme Kalju jalgpalliklubi tugevdas meeskonda, sõlmides kaheaastase lepingu Eesti koondises 24 mängu pidanud vasakkaitsja Andrei Sidorenkoviga.

«Nõmme Kalju treeningutel nägin, et tegu on väga heal tasemel võistkonnaga ning üsna ruttu sai selgeks, et tahan siia jääda. Õnneks soovis ka klubi mind siin näha ning mul on väga hea meel lepingu üle,» lausus Sidorenkov. «Suurel klubil nagu Nõmme Kalju on kindlasti eesmärgiks tulla meistriks. See ühtib ka minu ambitsioonidega.»

«Andrei on kogenud ning väga heal tasemel mängija, keda tean hästi Sillamäe ajast. Olen kindel, et ta on meeskonnale suurepärane täiendus ning aitab meil eesmärke täita,» kiitis peatreener Sergei Frantsev äärekaitsjat.

Aastatel 2008-2013 mängis Sidorenkov välismaa klubides SønderjyskE (Taani), Viborg FF (Taani) ja FC Gomel (Valgevene). Eestisse naastes esindas ta kaks hooaega Sillamäe Kalevit, kus tal avanes võimalus treenida tollase Sillamäe ning praeguse Kalju lootsi Frantsevi juhendamisel.

Sidorenkov sõlmis Kaljuga lepingu oma 32. sünnipäeval.

Nõmme Kalju peab aasta esimese ametliku mängu 1. märtsil kell 19, kui superkarikafinaalis kohtutakse FC Floraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles