Kanal 12 ja Postimees.ee näitavad otsepildis laskesuusatamise MMi (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamine.
Laskesuusatamine. Foto: SCANPIX

Talispordi tänavune tipp-sündmus, laskesuusatamise MM, jõuab Eesti televaatajani esmakordselt Kanal 12 vahendusel. Paralleelselt Kanal 12 otseülekandega kannab laskesuusatamist veebis üle Postimees.ee. 

Kommentaatoripulti istuvad legendaarne spordiajakirjanik Marko Kaljuveer ja endine laskesuusataja Margus Ader.

«Laskesuusatamine on väga tele-pärane ja Euroopas ülisuurt publikuhuvi nautiv spordiala. Ka eestlastel on ikka ja jälle olnud sportlasi, kes on headele kohtadele jõudnud ning uus põlvkond annab lootust, et on põhjust teleka ees taas omadele kaasa elada. Seepärast oleme ülimalt rahul, et meie meestekanalil Kanal 12 õnnestus need ülekandeõigused saada,» ütles Kanal 2 peadirektor Urmas Oru.

Kaljuveer kinnitas ala populaarsust, märkides, et mujal elatakse laskesuusatamisele kaasa tulisemalt kui klassikalisele suusatamisele. «Laskesuusatamine on kõige vaatemängulisem ja ettearvamatum talispordiala, kus võitjat on raske ennustada. See teebki selle ala paeluvaks,» põhjendas Kaljuveer.

Laskesuusatamise MM toimub 3.-13. märtsini Norras Holmenkollenis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles