Taavi Rähn liitus Paide Linnameeskonnaga

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn.
Taavi Rähn. Foto: SCANPIX

Paide Linnameeskonna jalgpalliklubi kaitseliin sai kolm nädalat enne Premium liiga hooaja algust väärt täienduse, sest Järvamaa esindusklubiga otsustas liituda 74 korral Eesti koondist esindanud Taavi Rähn.

«Sellised pool-amatöör, pool-profiklubid nagu Paide on Eesti jalgpallis väga teretulnud nähtus. Mängijad, kes hakkavad oma karjääri lõpetama, saavad keskenduda juba muudele asjadele ja samal ajal tegeleda kõrgel tasemel oma meelisasja ehk jalgpallimängimisega. Olles näinud siin kuu aja jooksul Paide treeningprotsessi, julgen väita, et treeningud on kõik väga tasemel ja tingimused on loodud nagu profimeeskondadel,» tõdes Rähn.

34-aastane Rähn tegi koondisedebüüdi 2001. aastal Lilleküla staadioni avamängus, mil Eesti kaotas MM-valikkohtumises Hollandile 2:4.

Pärnus sündinud keskkaitsja on oma jalgpallurikarjäärist koguni 11 hooaega mänginud välismaal, esindades Ukraina, Leedu, Aserbaidžaani, Venemaa, Hiina ja Soome klubisid. Aastatel 2001-2003 ja 2014 esindas Rähn FC Florat ning eelmisel hooajal 23 Premium liiga mängus FC Levadiat.

«Taavi on meie jaoks vajalik tükk pusles, tema kogemused annavad meie noorele kaitseliinile vajaliku kindluse. Inimesena on ta väga professionaalne ja positiivne, sobib hästi meie meeskonda, olles heaks eeskujuks noortele,» rõõmustas peatreener Meelis Rooba.

Paide Linnameeskonna esimeseks vastaseks 2016. aasta Premium liiga hooajal on 5. märtsil FC Infonet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles