Robert Harting lõpetas 526 päeva kestnud võistluspausi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting võidukal tagasitulekuvõistlusel
Robert Harting võidukal tagasitulekuvõistlusel Foto: SCANPIX

Kettaheite valitsev olümpiavõitja Robert Harting lõpetas nädalavahetusel 526 päeva kestnud vigastuspausi. Berliinis sisetingimustes toimunud võistluse võitis Harting 64.81ga.

«Seda päeva ei unusta ma kunagi. Enam paremat tagasitulekut oleks võimatu soovida. See päev jääb alatiseks mu südamesse,» rääkis emotsionaalne Harting. 31-aastane sportlane vigastas põlve ristsidemeid 2014. aasta septembris ning vahele jäi ka eelmise aasta MM. «Mu adrenaliini tase oli Berliini võistlusel võrreldav olümpiamängude või maailmameistrivõistlustega,» ütles ta. Mehe tagasitulekuvõistlust vaatas 12 648 pealtvaatajat.

Nüüd mõtleb Harting suvise Amsterdami EMi ja Rio OMi peale. «Liiga vara ei tohi rõõmustada. Pean kõvasti edasi töötama. Maailma tipp on endiselt terav – konkurendid on noored ja dünaamilised.»

Berliini võistlusel said Hartingud kaksikvõidu, kuna teise koha sai 64.34ga noorem vend Christoph. Kolmas oli 64.15 heitnud belglane Philip Milanov. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles