Giorgi Tsintsadze: mul on kahju, et nii juhtus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallur Giorgi Tsintsadze täna Tartu Postimehele intervjuud andes.
TÜ/Rocki korvpallur Giorgi Tsintsadze täna Tartu Postimehele intervjuud andes. Foto: Sille Annuk / Postimees

«Mul on väga kahju, et see kõik juhtus,» kommenteeris TÜ/Rocki korvpallur Giorgi Tsintsadze Tartu Postimehele napsusena autoroolis pühapäeval tehtud avariid. «Vabandan sponsorite, fännide, klubi ja laste ees, kes meie mänge vaatamas käivad,» sõnas Tsintsadze.

Tsintsadze sõnul nägid pühapäevased sündmused välja nii. Ta oli sõbra pool, kus nad jõid veini ja vaatasid telekat. Istutud oli juba päris kaua, kui helistas Giorgi naine ja ütles, et apteegist on vaja ravimit tuua.

«Kuna me ei olnud palju joonud ja viimasest klaasist oli juba tund aega möödas, arvasin et olen juba kaine – võtsin auto ja sõitsin apteeki,» kirjeldas Tsintsadze. Teed olid aga lumised ja auto hakkas libisema. «Auto libises hange ja riivas liiklusmärki, autot enam hangest kätte saada polnud võimalik, olgugi, et möödakäijad tulid appi,» selgitas Tsintsadze.

Sündmuskohale saabus politsei ja fikseeris korvpalluril joobe.

Koju jõudes teatas Tsintsadze kohe toimunust klubisse: «Helistasin kohe Meelis Pastakule ja ütlesin, mis juhtus.»

«Mul on kahju, et kõik nii juhtus,» kinnitas Tsintsaze veelkord.

TÜ Akadeemilise Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender ütles, et ta kuulas täna kell 11 Giorgi Tsintsadze selgitusi juhtunust ning küsis juhtunu asjaolude kohta informatsiooni ka politseist. Ottenderi sõnul kutsutakse täna kokku klubi juhatus ja otsustatakse, mis saab Tsintsadzest.

Viimaste mängude järgi otsustades on jäänud mulje, et Tsintsadze mängib kuidagi tujutult. Kas midagi on mehega lahti?

«See vist tundub ainult nii, kõik on nii nagu varem,» kommenteeris korvpallur. «Võib-olla olid fännide ootused lihtsalt liiga kõrged. Statistika järgi ma ei mängi halvasti. Eelmine kord, kui oli Tartus, ei visanud ma 40 minuti jooksul rohkem kui 15 punkti, nüüd on mul isegi vähem mänguaega.»

«Meeskonna mängustiil on aastatega muutunud,» pakkus Tsintsadze, «varem mängiti rohkem minu peale, olin üks põhiründajaid, nüüd on asjad teisiti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles