Kalevi Spordihall sai kunstmurukatte

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi Spordihallis mängitakse aastalõputurniiri.
Kalevi Spordihallis mängitakse aastalõputurniiri. Foto: Egon Tintse

Homme algab Kalevi Spordihallis peetav traditsiooniline Eesti Jalgpalli Liidu Aastalõputurniir minijalgpallis, mis vältab sel korral rekordilised 12 päeva, osa võtab ligi 330 võistkonda ning rohkem kui 5000 jalgpallurit.

Täna paigaldati Kalevi Spordihalli spetsiaalne kunstmurukate, mis loob välitingimustes mängitavale jalgpallile võimalikult sarnased tinigimused. Seepärast sisaldab ka turniiri nimi sõna minijalgpall.

Sel aastal peetakse turniir 17.-30. detsembrini, puhkepäevad on 24. ja 25. detsember. Aastalõputurniiri esimene võitja selgitatakse reedel, 17. detsembril U-17 Eliitliiga turniiril, mis peetakse Tallink Hotels karikatele.

Aastalõputurniiril on hallile vastavalt spetsiifilised reeglid, mis muudavad olukorra põnevaks: korraga on ühest võistkonnast väljakul 6 mängijat, väljak on piiratud 90 cm kõrguste piiretega, kollase kaardi saanud mängija peab kandma kaheminutilist karistust, vahetused toimuvad jooksvalt jne.

Pealtvaatajatele on pääsmed Aastalõputurniirile müügil Kalevi Spordihallis enne turniiride algust. Päeva pilet maksab 25 ja kogu turniiri pilet 100 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles