Ronda Rousey: kaalusin pärast kaotust enesetappu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey meediapäev.
Ronda Rousey meediapäev. Foto: SCANPIX

29-aastane MMA-täht Ronda Rousey sai eelmise aasta novembris enda profikarjääri esimese kaotuse, kui ta jäi alla Holly Holmile. Rousey tunnistas nüüd Ellen DeGeneres’i jutusaates, et pärast kaotust käisid tal peast läbi ka enesetapumõtted.

«Ma lihtsalt istusin seal ja mõtlesin tõsiselt enesetapust. Samal ajal mõtlesin, et ma pole midagi väärt, mida ma edasi teen ja nagunii ei lähe ma enam kellelegi korda,» meenutas Rousey.

Samas tunnistas Rousey, et sellised mõtted läksid siiski kiirelt üle ja ta peab leidma elus uusi eesmärke. Veel rääkis vabavõitleja, et ta tundis kaotusega lõppenud matši eel väsimust, kuna see oli üheksa kuu jooksul tema jaoks juba kolmas tiitlimatš. Rousey sõnul algas tema jaoks juba toonane matš halvasti, kuna Holm suutis enda esimeste löökidega juba talle tõsiselt kahju teha.

Rousey sõnul lõi Holm tal kohe hambad veidike suus logisema ning lisaks ei olnud tema ruumitaju selle obaduse järel enam korras. «Teadsin, et ta on kusagil minu lähedal, kuid ma ei mäleta sellest (matšist) suuremat osa,» tunnistas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles