NBA tähe karjääri jätkumine on suures ohus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Bosh.
Chris Bosh. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kaks korda meistrisõrmuse sõrme saanud ja 11 korda tähtede mängule valitud Chris Boshi mängijakarjäär on terviseprobleemide tõttu taas tõsises ohus. Yahoo Sportsi kinnitusel on Bosh taas hädas trombidega, mis kimbutasid teda ka eelmisel hooajal.

31-aastane Bosh ei osalenud nädalavahetusel Torontos peetud tähtede mängul, sest tema säärest avastati tromb. Neljapäeval kohtub ta arstidega, et selgeks teha, kui tõsine olukord on. Eelmisel aastal jäi ta eemale hooaja 30 viimasest mängust, sest tromb liikus tema jalast kopsu. Pärast seda oli Bosh sunnitud mitu kuud võtma verevedeldajaid. Sama stsenaariumi kordumine tähendaks, et Boshi hooaeg on ülisuure tõenäosusega läbi ning tõsise kahtluse all on ka karjääri jätkumine.

Miami Heatiga 2012. ja 2013. aastal NBA meistriks tulnud Bosh on tänavu visanud Heati eest keskmiselt 19,1 punkti ja võtnud 7,4 lauapalli mängus. Tema auhinnakapis on ka 2008. aasta Pekingi olümpiakuld, lisaks on 2003. aastal draft’i neljanda valikuna NBAsse pääsenud Boshi 11 korral tunnustatud tähtede mängule valimisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles