PSG sai vajaliku võidu, Chelsea hinnalise värava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
65 miljoni euro eest ostetud Edinson Cavani (paremal) värav võib osutuda PSG-le veel hinnalisemaks.
65 miljoni euro eest ostetud Edinson Cavani (paremal) värav võib osutuda PSG-le veel hinnalisemaks. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Meistrite liiga kaheksandikfinaalide avalöök oli sarja nime vääriline – Paris Saint-Germain ja Londoni Chelsea pakkusid vutisõpradele nauditava lahingu. Kodumeeskond PSG jäi 2:1 peale, kuid tänu võõrsil löödud väravale on kordusmängu eel ka Chelseal hea võimalus edasi pääseda.

Avapoolaja keskseks kujuks kerkis ootamatul moel Chelsea poolkaitsja John Obi Mikel. Esmalt patuoinana – Zlatan Ibrahimovic lajatas paarikümnelt meetrilt karistuslöögi, mis võttis Mikelist rikošeti ja lendas väravasse. Meestemüüris seisnud nigeerlane keeras seejuures löögile külje ette ja sai selle eest paljudelt vaatlejatelt, sealhulgas Briti televisioonis mängu kommenteerinud kunagiselt tippkaitsjalt Rio Ferdinandilt karmi kriitikat.

«Riietusruumis küsiti temalt kindlasti: mees, mida sa teed? Kui sul pole mune, et pallile ette astuda, siis ära roni üldse müüri!» põrutas Ferdinand. «Kindlasti on tal endal ka tagantjärgi piinlik. Kaitsja peab olema tugev, enesekindel ja vajadusel kas või näoga palli tõrjuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles